Pages Menu
Categories Menu

wesele w restauracji

wesele w restauracji

To tylko od kompleksu przemysłowego zaczął robić gotowania dla nas, że odżywianie nie była „w biegu” sprawa. Kiedy jesteśmy zbyt zajęci, aby prawidłowo odżywiać nasze ciało, czasy są złe, na pewno. Inne kultury – na przykład w Meksyku, Włoszech i Argentynie – miejsce bardzo duży nacisk na towarzyskich podczas posiłków. Długie obiady, kolacje oczywiście, wiele wyszukanych potraw przygotowanych przez mamę starannie przez kilka godzin, wszystkie udostępniane natychmiastowego i dalszej rodziny i przyjaciół. Czerwca Cleaver nigdy niech koniec Pokaż bez upewniając Wally i Beaver były dobrze karmione. Żywność tworzy rodzinę i społeczność.

Chociaż nie wszyscy mamy przyjemność jeść z innymi, można jeszcze dać posiłków uwagę na to zasługują, jedząc przy stole, a nie oglądanie telewizji, surfowanie po Internecie, nie, może nawet nie czyta książkę. Jestem winny robić inne rzeczy podczas jedzenia, ale pracuję nad tym. Żywność jest i powinno być doświadczenie. Trochę czasu, aby delektować się każdym kęsem, aby podjąć. Weź się w zapachy i kolory i tekstury. Put czasu i wysiłku w żywności; czas można umieścić w przygotowanie dobrego jedzenia dla siebie i swojej rodziny jest wysiłku wkładacie do dbania o siebie i innych. Upewnij się, że jesteś gotowanie aromatyczne, wysokiej jakości żywności tak, że jest coś ekscytującego. Jeśli nie można gotować, uczyć się. Jeśli nie masz czasu, reprioritize. Dlaczego po prostu zjeść, kiedy można zjeść? Więc z tego wszystkiego, Skończę mówiąc „Szanuj swoje jedzenie . Respect Yourself”.

Źródła: (1) Żywność – Wikipedia

Scott Kustes jest właściciel bloga fitness Spotlight [http://www.fitnessspotlight.com]. Komputer maniakiem poprzez szkolenia, on przynosi intensywny pasji do żywienia i zdrowia, a konkretnie, jak historia ewolucyjna wyznacza odpowiednią żywność dla organizmu ludzkiego.Patrząc na żywienie przez pryzmat ewolucji, w taki sam sposób jak dr Loren Cordain, Scott jest w stanie znaleźć logikę, co działa a co nie.

Scott opublikował dwa artykuły w „Menu Wydajność Journal of Health i Athletic doskonałości”. Pierwszy artykuł, opublikowany w numerze 26 (marzec 2007), został zatytułowany „The Spice of Life” i zbadane niezliczone korzyści dla zdrowia w tym wiele wspólnych ziół i przypraw w swojej kuchni. Drugi artykuł, „Absolutnie Podroby”, ukazał się w numerze 33 (październik 2007) i zbadać przepisy na gotowanie najbardziej pożywne mięs, wędlin narządów.

napisane przez: