Pages Menu
Categories Menu

ceny za wesele w restauracji

ceny za wesele w restauracji Czerwone wino jest dołączona to dobrze; być może Bourgogne lub Pomerol

Powierzchnia St Nectaire AOC (Apelacja kontroli d’origineée) jest jednym z najmniejszych we Francji, w Puy de Dôja i Cantal ser biorąc to charakterystyczny smak z wielkiej różnorodności dzikich kwiatów i aromatycznych ziół można znaleźć na pastwiskach Owernia.

ceny za wesele w restauracji

Tradycyjny „St Nectaire Fermier” ser z surowego mleka, dwa razy dziennie, po każdym udoju. Młody ser jest wykonane w formie z 21cm (13cm dla „Petit St Nectaire”) zawinięte w ściereczkę i wciśnięty przez 24 godzin. Ser przemywa się roztworem soli fizjologicznej, a następnie w czystej wodzie codziennie przez dwa tygodnie. Jest czym odwrócił się regularnie przez kolejne trzy lub cztery tygodnie. Ser jest oznaczona owalną tablicy.

„Św Nectaire Laitier” ser z mleka surowego lub pasturised. Ser jest oznaczone kwadratowej płytki nazębnej.

napisane przez: